Luisenthal Conac | Cazare Bucovina | Fundu Moldovei

luisenthal-logo-400

Luisenthal Conac | Cazare Bucovina | Fundu Moldovei

Luisenthal Conac | Cazare Bucovina | Fundu Moldovei

Termeni și condiții

Bine ați venit pe site-ul Pensiunii Luisenthal Conac. Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile de utilizare a site-ului și a serviciilor noastre.

 

  1. Conținutul site-ului

Toate informațiile și conținutul de pe site-ul Pensiunii Luisenthal Conac sunt oferite în scop informativ și de publicitate și sunt proprietatea noastră sau a partenerilor noștri. Nu permiteți copierea, distribuirea, publicarea sau utilizarea altfel a informațiilor sau conținutului site-ului fără permisiunea noastră prealabilă.

  1. Rezervări și anulări

Toate rezervările sunt confirmate doar după ce am primit plata integrală sau un depozit, în funcție de politica noastră de rezervare. Anulările trebuie să fie făcute cu cel puțin 7 zile înainte de data sosirii, altfel nu vom putea restitui plata. Anularea trebuie să fie făcută în scris prin e-mail sau telefon.

  1. Politica de plată

Acceptăm plata cu numerar, card de credit sau transfer bancar. Plata integrală trebuie efectuată la check-in, cu excepția cazului în care altfel este specificat în politica noastră de rezervare.

  1. Politica de confidențialitate

Respectăm confidențialitatea și protecția datelor dvs. personale și nu le vom partaja cu terțe părți în afara celor necesare pentru procesarea rezervărilor dvs. și a serviciilor noastre.

  1. Servicii suplimentare

Oferim o gamă largă de servicii suplimentare, cum ar fi transferuri la/de la aeroport sau organizarea de tururi și activități în zonă. Pentru detalii și prețuri, vă rugăm să ne contactați.

Mulțumim că ați ales Pensiunea Luisenthal Conac și sperăm că veți avea o ședere plăcută și relaxantă la noi. Pentru orice întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactați prin intermediul paginii noastre de contact.

ro_RORomână