Luisenthal Conac | Cazare Bucovina

luisenthal-logo-400

Luisenthal Conac | Cazare Bucovina

Contact

Pentru orice intrebari sau informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati prin intermediul paginii noastre de contact. Va vom raspunde cu promptitudine si cu mare atentie la nevoile dumneavoastra.

Contactează-ne

+40 729 127 123

Trimite-ne un email

contact@luisenthalconac.ro

O locație minunată

Dacă iți dorești o vacanta relaxanta, Luisenthal Conac este alegerea perfecta pentru tine. Situat intr-o zona pitoreasca din Fundul Moldovei, vei putea sa te bucuri de priveliști impresionante, sa te relaxezi in natura si sa te încarci cu energie pozitiva. La Luisenthal Conac vei găsi camere confortabile, cu bai private si televizoare, iar facilitatile precum parcare gratuita si micul dejun inclus vor face ca vacanta ta sa fie cu adevarat relaxanta si fara griji. De asemenea, vei putea savura delicioasele produse locale si sa petreci timpul cu cei dragi la grătar sau in zona de lounge. Iți garantam ca vei pleca de la Luisenthal Conac cu amintiri frumoase si cu dorința de a reveni.

Încântați să discutăm cu tine

Aveți vreo întrebare?

Vă rugam să completați formularul nostru de contact și ne vom asigura că vă vom răspunde cu promptitudine.

Lasă-ne un mesaj

Dacă ai o sugestie sau o reclamație nu ezita să ne contactezi

Scapă de oraș și fă-ne o vizită

Luisenthal Conac este un loc special unde va puteți relaxa si savura frumusețea naturii din jurul nostru. Oaspeții noștri se pot bucura de o varietate de facilități si servicii, inclusiv camere confortabile cu baie privata, vedere la munte si acces la internet wireless gratuit. Vă așteptam cu nerăbdare sa va petreceți timpul alături de noi si sa descoperiți tot ceea ce avem de oferit!