Odaia Prinţesei Louise

Născută la Palatul Hofburg din Viena, Prinţesa Louise a poposit şi la Luisenthal. Încă de atunci, atmosfera de basm persistă în camera din conac care îi poartă numele.

Într-o frumoasă zi de primăvară, prințesa Louise, născută la prestigiosul Palat Hofburg din Viena, a părăsit reședința regală în căutarea aventurilor și a unor locuri pline de mister. Drumul ei a purtat-o către Luisenthal, un loc fermecător, situat în mijlocul naturii.

Încă de la prima privire, prințesa Louise a fost captivată de frumusețea și atmosfera specială a conacului, iar camera care îi poartă numele devenise pentru ea un refugiu plin de poveste.

Printre piesele de mobilier prețioase se regăseau obiecte aduse din călătoriile domniței, adăugându-i acestei odăi o notă personală.

Oaspeții care poposesc în această cameră pot simți energia și farmecul prințesei Louise și își pot lăsa imaginația să călătorească în timp, retrăind poveștile sale pline de aventură, din vremuri demult apuse.

Facilități oferite de Luisenthal Conac

Parcare gratuită

Oferim parcare gratuită pentru oaspeții noștri, astfel încât să vă puteți bucura de serviciile noastre fără grija parcării.

Mic dejun

Micul dejun este inclus în tariful de cazare. Vă puteți bucura de o masă delicioasă și variată în fiecare dimineața, fără costuri suplimentare.

Wi-Fi gratuit

Vă oferim acces gratuit la internet prin Wi-Fi. Puteți naviga pe internet și vă puteți verifica e-mail-urile, fără costuri suplimentare.

Vedere la munte

Toate camerele noastre au vedere la munții care înconjoară Luisenthal Conac.

Baie privată

Toate camerele de la Luisenthal Conac dispun de băi private, pentru confortul și intimitatea oaspeților noștri.

Televizor

Camerele de la Luisenthal Conac sunt dotate cu televizoare pentru a oferi oaspeților noștri o experiență completă de relaxare și tihnă.

Hartă cu obiective

Vă punem la dispoziție harta cu obiectivele aflate în apropierea pensiunii Luisenthal Conac.

Loc pentru grătar

Vă oferim un loc special pentru grătar, echipat cu tot ce aveți nevoie pentru o zi perfectă în aer liber.