Odaia lui Napoleon

Napoleon a spus : “O schiţă bună e mai bună decât un discurs lung”, fapt pentru care vom lăsa imaginile să vorbească pentru odaia care poartă numele marelui lider francez.

Când vizitaţi conacul nostru, veţi fi impresionaţi de odaia cu numele cel mai evocator – Odaia lui Napoleon. Acest spaţiu a fost amenajat cu gust şi cu o atenţie deosebită pentru detalii, astfel încât să aducă un omagiu faimosului lider politic și militar al Franței.

Pentru a vă bucura pe deplin de această cameră, vă oferim un mediu de relaxare, ideal pentru citit sau pur şi simplu pentru meditaţie, sau pentru a vă pune gândurile în ordine. Este locul perfect pentru a vă relaxa după o zi de aventură în natura din împrejurimi. În plus, dacă aveţi chef de conversaţie, suntem siguri că odaia va inspira dialoguri interesante despre istorie, cultură şi politică.

Aşadar, alegeţi Odaia lui Napoleon pentru o experienţă unică şi memorabilă în conacul nostru din comuna Fundu Moldovei!

Facilități oferite de Luisenthal Conac

Parcare gratuită

Oferim parcare gratuită pentru oaspeții noștri, astfel încât să vă puteți bucura de serviciile noastre fără grija parcării.

Mic dejun

Micul dejun este inclus în tariful de cazare. Vă puteți bucura de o masă delicioasă și variată în fiecare dimineața, fără costuri suplimentare.

Wi-Fi gratuit

Vă oferim acces gratuit la internet prin Wi-Fi. Puteți naviga pe internet și vă puteți verifica e-mail-urile, fără costuri suplimentare.

Vedere la munte

Toate camerele noastre au vedere la munții care înconjoară Luisenthal Conac.

Baie privată

Toate camerele de la Luisenthal Conac dispun de băi private, pentru confortul și intimitatea oaspeților noștri.

Televizor

Camerele de la Luisenthal Conac sunt dotate cu televizoare pentru a oferi oaspeților noștri o experiență completă de relaxare și tihnă.

Hartă cu obiective

Vă punem la dispoziție harta cu obiectivele aflate în apropierea pensiunii Luisenthal Conac.

Loc pentru grătar

Vă oferim un loc special pentru grătar, echipat cu tot ce aveți nevoie pentru o zi perfectă în aer liber.