Odaia lui Franz Joseph

Împărat al Austriei, rege al Croaţiei şi Ungariei, Franz Joseph a poposit şi în Bucovina, de care s-a îndrăgostit iremediabil, lăsând la Luisenthal o parte din moştenirea sa.

Într-o frumoasă zi de vară, împăratul Franz Joseph a ajuns în pitoreasca regiune a Bucovinei, captivat de peisajele spectaculoase și de ospitalitatea locuitorilor. Pășind pe meleagurile pline de istorie și tradiții, monarhul a simțit o conexiune specială cu acest colț de paradis.

Fascinat de frumusețea și autenticitatea locului, împăratul a decis să poposească la Luisenthal, un conac impunător și plin de rafinament, situat în inima Bucovinei. Aici, într-una dintre camerele conacului, a lăsat o parte din moștenirea sa, un colț de suflet încărcat de istorie și tradiție.

Camera în care a locuit împăratul Franz Joseph păstrează încă amprenta sa regală. Pereții finisați cu detalii ornamentale și mobilierul prețios emană eleganță și aristocrație. Prin fiecare colț al camerei se simte o prezență trecută, o poveste care continuă să trăiască.

Astăzi, oaspeții care poposesc în această cameră specială pot simți energia și grandoarea împăratului Franz Joseph. Atmosfera încărcată de istorie și moștenirea sa regală îi încurajează să se lase purtați într-o călătorie în timp, retrăind epoca de glorie și fast.

Astfel, prin prezența sa la Luisenthal, împăratul Franz Joseph a lăsat o amintire de neuitat în această cameră, care rămâne ca un tribut adus regalității și frumuseții Bucovinei. Până în ziua de azi, moștenirea sa persistă și continuă să fascineze pe toți cei care pășesc în această oază de istorie și eleganță.

Facilități oferite de Luisenthal Conac

Parcare gratuită

Oferim parcare gratuită pentru oaspeții noștri, astfel încât să vă puteți bucura de serviciile noastre fără grija parcării.

Mic dejun

Micul dejun este inclus în tariful de cazare. Vă puteți bucura de o masă delicioasă și variată în fiecare dimineața, fără costuri suplimentare.

Wi-Fi gratuit

Vă oferim acces gratuit la internet prin Wi-Fi. Puteți naviga pe internet și vă puteți verifica e-mail-urile, fără costuri suplimentare.

Vedere la munte

Toate camerele noastre au vedere la munții care înconjoară Luisenthal Conac.

Baie privată

Toate camerele de la Luisenthal Conac dispun de băi private, pentru confortul și intimitatea oaspeților noștri.

Televizor

Camerele de la Luisenthal Conac sunt dotate cu televizoare pentru a oferi oaspeților noștri o experiență completă de relaxare și tihnă.

Hartă cu obiective

Vă punem la dispoziție harta cu obiectivele aflate în apropierea pensiunii Luisenthal Conac.

Loc pentru grătar

Vă oferim un loc special pentru grătar, echipat cu tot ce aveți nevoie pentru o zi perfectă în aer liber.