Odaia Împărătesei Sissi

Împărateasa Elisabeta a Austro-Ungariei, cunoscută mai degrabă sub numele de Sissi, şi-a petrecut copilăria lipsită de restricţiile etichetei de la Palatul Possenhofen, descoperind, din felul de a trăi al familiei, propria pasiune pentru echitaţie, natură şi frumos. Tocmai din pasiunea acesteia pentru frumos a prins viață şi ultima cameră a conacului, pe care v-o prezentăm în cele ce urmează.

Într-o dimineață însorită, pășind prin grădinile pline de flori și aer proaspăt, am intrat în Odaia Împărătesei Sissi. Atmosfera era plină de eleganță și rafinament, iar fiecare detaliu purta amprenta gustului și pasiunii soției Împăratului Franz Joseph al Austriei.

Delicatele obiecte de decor emanau o energie feminină și plină de sensibilitate. Mobilierul prețios, cu accente romantice, aducea aminte de eleganța și gratia prințesei. Odaia respira aerul nobil al unei epoci trecute, iar noi am fost purtați într-o lume a frumosului și a viselor.

Facilități oferite de Luisenthal Conac

Parcare gratuită

Oferim parcare gratuită pentru oaspeții noștri, astfel încât să vă puteți bucura de serviciile noastre fără grija parcării.

Mic dejun

Micul dejun este inclus în tariful de cazare. Vă puteți bucura de o masă delicioasă și variată în fiecare dimineața, fără costuri suplimentare.

Wi-Fi gratuit

Vă oferim acces gratuit la internet prin Wi-Fi. Puteți naviga pe internet și vă puteți verifica e-mail-urile, fără costuri suplimentare.

Vedere la munte

Toate camerele noastre au vedere la munții care înconjoară Luisenthal Conac.

Baie privată

Toate camerele de la Luisenthal Conac dispun de băi private, pentru confortul și intimitatea oaspeților noștri.

Televizor

Camerele de la Luisenthal Conac sunt dotate cu televizoare pentru a oferi oaspeților noștri o experiență completă de relaxare și tihnă.

Hartă cu obiective

Vă punem la dispoziție harta cu obiectivele aflate în apropierea pensiunii Luisenthal Conac.

Loc pentru grătar

Vă oferim un loc special pentru grătar, echipat cu tot ce aveți nevoie pentru o zi perfectă în aer liber.