Odaia de Argint

Dacă aurul este simbolul soarelui, despre argint se spune că e un simbol selenar, al lunii, al misterului. Un singur lucru ştim însă: că această cameră din cadrul conacului bucovinean nu mai e un mister pentru nimeni. Descoperă şi tu ce ţi-am pregătit în Odaia de Argint!

Într-o noapte senină, luna strălucea pe cerul înstelat, iar razele sale argintii se strecurau prin ferestrele odăii. În acea liniște adâncă, am descoperit povestea ascunsă într-un colțișor al încăperii învăluită în mister și magie.

Odaia întreagă emana o lumină blândă, care ne-a încărcat cu o energie aparte. Atmosfera captivantă, completată de trunchiurile mestecenilor, ne-a purtat într-un univers fascinant, unde timpul părea încremenit. Magia argintului parcă a prins viață și am descoperit că această cameră este un sanctuar al relaxării.

În Odaia de Argint, am simțit o conexiune cu misterul și puterea lunii. Am fost invitați să explorăm latura noastră interioară, să ne conectăm cu sensibilitatea și să ne lăsăm purtați de emoțiile cele mai profunde.

Îți oferim ocazia să descoperi și tu Odaia de Argint. Lasă-te învăluit de farmecul ei și lasă-ți imaginația să zboare în lumea lunii și a misterului. Aici, vei trăi o experiență unică și vei adăuga o pagină nouă în povestea ta.

Facilități oferite de Luisenthal Conac

Parcare gratuită

Oferim parcare gratuită pentru oaspeții noștri, astfel încât să vă puteți bucura de serviciile noastre fără grija parcării.

Mic dejun

Micul dejun este inclus în tariful de cazare. Vă puteți bucura de o masă delicioasă și variată în fiecare dimineața, fără costuri suplimentare.

Wi-Fi gratuit

Vă oferim acces gratuit la internet prin Wi-Fi. Puteți naviga pe internet și vă puteți verifica e-mail-urile, fără costuri suplimentare.

Vedere la munte

Toate camerele noastre au vedere la munții care înconjoară Luisenthal Conac.

Baie privată

Toate camerele de la Luisenthal Conac dispun de băi private, pentru confortul și intimitatea oaspeților noștri.

Televizor

Camerele de la Luisenthal Conac sunt dotate cu televizoare pentru a oferi oaspeților noștri o experiență completă de relaxare și tihnă.

Hartă cu obiective

Vă punem la dispoziție harta cu obiectivele aflate în apropierea pensiunii Luisenthal Conac.

Loc pentru grătar

Vă oferim un loc special pentru grătar, echipat cu tot ce aveți nevoie pentru o zi perfectă în aer liber.