Odaia de Aramă

Luisenthal, ţinut bogat în zăcăminte de metalifere. Extrasă din adâncuri, prelucrată şi modelată, arama era considerată aurul munţilor din zonă.

In cadrul Luisenthal Conac, o cameră cu o istorie fascinantă poartă numele de „Odaia de Aramă”. Acest nume a fost inspirat de istoria bogată a zonei, care este cunoscută pentru zăcămintele de metale prețioase, în special arama.

De-a lungul istoriei, arama a fost considerată „aurul munților” din zona Luisenthal, datorită valorii și frumuseții sale.

Legenda spune că în această cameră se ascunde un seif vechi, care a aparținut unui bogătaș care a locuit aici în trecut. Se zice că în seif, se află o comoară valoroasă, însa nimeni nu a reușit să o găsească până acum.

Cu sau fără comoară, „Odaia de arama” este o cameră unică și plină de istorie, care a reușit să păstreze spiritul autentic al zonei Luisenthal.

Facilități oferite de Luisenthal Conac

Parcare gratuită

Oferim parcare gratuită pentru oaspeții noștri, astfel încât să vă puteți bucura de serviciile noastre fără grija parcării.

Mic dejun

Micul dejun este inclus în tariful de cazare. Vă puteți bucura de o masă delicioasă și variată în fiecare dimineața, fără costuri suplimentare.

Wi-Fi gratuit

Vă oferim acces gratuit la internet prin Wi-Fi. Puteți naviga pe internet și vă puteți verifica e-mail-urile, fără costuri suplimentare.

Vedere la munte

Toate camerele noastre au vedere la munții care înconjoară Luisenthal Conac.

Baie privată

Toate camerele de la Luisenthal Conac dispun de băi private, pentru confortul și intimitatea oaspeților noștri.

Televizor

Camerele de la Luisenthal Conac sunt dotate cu televizoare pentru a oferi oaspeților noștri o experiență completă de relaxare și tihnă.

Hartă cu obiective

Vă punem la dispoziție harta cu obiectivele aflate în apropierea pensiunii Luisenthal Conac.

Loc pentru grătar

Vă oferim un loc special pentru grătar, echipat cu tot ce aveți nevoie pentru o zi perfectă în aer liber.