Odaia cu Poveşti

Cine a spus că adevărul nu are nevoie de poveşti, s-a înşelat amarnic. Unii scriu poveşti, iar alţii le trăiesc, fapt pentru care te invităm să trăieşti din plin poveştile din cufărul nostru de la Luisenthal!

La fiecare pas, Luisenthal Conac ascunde povești ce așteaptă să fie descoperite și trăite. În fiecare cameră se ascund amintiri și clipe de poveste, iar oaspeții noștri sunt invitați să devină protagoniștii lor.

Cufărul nostru de povești este plin de experiențe unice și de aventuri de neuitat. Fie că te lași purtat de basmele din trecut, fie că îți creezi propriile tale povești, Luisenthal Conac îți oferă un cadru magic în care să le trăiești.

Privirea ta curioasă va descoperi secretele fiecărei încăperi, iar inima ta se va umple de emoții și magie. Cufărul nostru de la Luisenthal conține povești de iubire, povești de curaj și de aventură, iar tu ești invitatul special să le trăiești în propria ta călătorie.

Așa că deschide cufărul nostru de povești și lasă-te purtat într-o lume în care visele devin realitate și poveștile prind viață. Te așteptăm cu brațele deschise să împărtășim împreună bucuria și magia acestor istorisiri la Luisenthal Conac.

Facilități oferite de Luisenthal Conac

Parcare gratuită

Oferim parcare gratuită pentru oaspeții noștri, astfel încât să vă puteți bucura de serviciile noastre fără grija parcării.

Mic dejun

Micul dejun este inclus în tariful de cazare. Vă puteți bucura de o masă delicioasă și variată în fiecare dimineața, fără costuri suplimentare.

Wi-Fi gratuit

Vă oferim acces gratuit la internet prin Wi-Fi. Puteți naviga pe internet și vă puteți verifica e-mail-urile, fără costuri suplimentare.

Vedere la munte

Toate camerele noastre au vedere la munții care înconjoară Luisenthal Conac.

Baie privată

Toate camerele de la Luisenthal Conac dispun de băi private, pentru confortul și intimitatea oaspeților noștri.

Televizor

Camerele de la Luisenthal Conac sunt dotate cu televizoare pentru a oferi oaspeților noștri o experiență completă de relaxare și tihnă.

Hartă cu obiective

Vă punem la dispoziție harta cu obiectivele aflate în apropierea pensiunii Luisenthal Conac.

Loc pentru grătar

Vă oferim un loc special pentru grătar, echipat cu tot ce aveți nevoie pentru o zi perfectă în aer liber.