Odaia Comorilor

Şoapte de vânt printre codrii seculari, ne povestesc despre Legende şi Comori străvechi, care se ascund sub poalele Masivului Rarău.

„Odaia Comorilor” este denumită astfel datorită legendei care spune că, în trecut, o comoară uriașă ar fi fost ascunsă în această cameră, pentru a fi protejată de invazii străine. De-a lungul timpului, multe legende s-au conturat în jurul acestei camere, care a fost considerată a fi un loc sacru, un sanctuar pentru comorile străvechi ale regiunii.

Astăzi, camera a fost transformată într-un spațiu confortabil, unde oaspeții pot admira frumusețea naturii din jur și se pot lăsa purtați de farmecul legendei. Învăluită într-o atmosferă aparte, „Odaia Comorilor” este locul ideal pentru a vă relaxa și a vă bucura de o experiență de neuitat, la Luisenthal Conac.

Facilități oferite de Luisenthal Conac

Parcare gratuită

Oferim parcare gratuită pentru oaspeții noștri, astfel încât să vă puteți bucura de serviciile noastre fără grija parcării.

Mic dejun

Micul dejun este inclus în tariful de cazare. Vă puteți bucura de o masă delicioasă și variată în fiecare dimineața, fără costuri suplimentare.

Wi-Fi gratuit

Vă oferim acces gratuit la internet prin Wi-Fi. Puteți naviga pe internet și vă puteți verifica e-mail-urile, fără costuri suplimentare.

Vedere la munte

Toate camerele noastre au vedere la munții care înconjoară Luisenthal Conac.

Baie privată

Toate camerele de la Luisenthal Conac dispun de băi private, pentru confortul și intimitatea oaspeților noștri.

Televizor

Camerele de la Luisenthal Conac sunt dotate cu televizoare pentru a oferi oaspeților noștri o experiență completă de relaxare și tihnă.

Hartă cu obiective

Vă punem la dispoziție harta cu obiectivele aflate în apropierea pensiunii Luisenthal Conac.

Loc pentru grătar

Vă oferim un loc special pentru grătar, echipat cu tot ce aveți nevoie pentru o zi perfectă în aer liber.