Odaia Bucovineană

Tradiţie, căldură şi multă ospitalitate, sunt cuvintele ce definesc această odaie a conacului. Noi, cei de la Luisenthal vrem să te introducem întru totul în atmosfera de poveste a plaiurilor bucovinene.

Într-o seară liniștită, soarele roșu-oranj se pregătea să coboare peste dealurile verzi ale Bucovinei. Odaia Bucovineană ne aștepta cu ușile larg deschise. Pereții împodobiți cu motive populare și obiectele din încăpere, ce evocau istoria străveche a locului, ne-au purtat, parcă, într-o călătorie în timp.

În această cameră plină de căldură și de farmec, ne-am simțit ca în mijlocul unei povești vechi. Fiecare element era o piesă a unui puzzle magic, care ne dezvăluia trecutul și tradițiile autentice ale Bucovinei. Timpul părea că s-a oprit în loc, iar noi ne-am lăsat purtați de atmosfera unică și autentică ce ne învăluia toate simțurile.

Pline de ospitalitate și căldură, gazdele noastre ne-au impresionat cu atenția lor pentru detaliile care cu adevărat contează și ne-au făcut să ne simțim ca acasă. De asemenea, angajații conacului au împărtășit cu noi povești și legende, ne-au purtat prin meleagurile încărcate de tradiție și ne-au învățat secretele bucătăriei locale.

La Luisenthal, am trăit și am respirat atmosfera de poveste a plaiurilor bucovinene. Am pășit pe urmele strămoșilor, am gustat din bucatele tradiționale și am simțit inimile calde ale oamenilor locului. Odaia Bucovineană a devenit pentru noi o amintire prețioasă, care va rămâne mereu în sufletele noastre.

Așa că te invităm să pășești și tu în această odaie de poveste, să simți tradiția, căldura și ospitalitatea Bucovinei și să te lași purtat într-o călătorie fascinantă prin istoria și cultura acestor meleaguri. Te așteptăm cu brațele deschise la Luisenthal Conac, pentru a trăi împreună magia și farmecul locului!

Facilități oferite de Luisenthal Conac

Parcare gratuită

Oferim parcare gratuită pentru oaspeții noștri, astfel încât să vă puteți bucura de serviciile noastre fără grija parcării.

Mic dejun

Micul dejun este inclus în tariful de cazare. Vă puteți bucura de o masă delicioasă și variată în fiecare dimineața, fără costuri suplimentare.

Wi-Fi gratuit

Vă oferim acces gratuit la internet prin Wi-Fi. Puteți naviga pe internet și vă puteți verifica e-mail-urile, fără costuri suplimentare.

Vedere la munte

Toate camerele noastre au vedere la munții care înconjoară Luisenthal Conac.

Baie privată

Toate camerele de la Luisenthal Conac dispun de băi private, pentru confortul și intimitatea oaspeților noștri.

Televizor

Camerele de la Luisenthal Conac sunt dotate cu televizoare pentru a oferi oaspeților noștri o experiență completă de relaxare și tihnă.

Hartă cu obiective

Vă punem la dispoziție harta cu obiectivele aflate în apropierea pensiunii Luisenthal Conac.

Loc pentru grătar

Vă oferim un loc special pentru grătar, echipat cu tot ce aveți nevoie pentru o zi perfectă în aer liber.