Prinţesa Sissi şi-a petrecut copilaria lipsită de restricţiile etichetei de la palatul Possenhofen, descoperind din felul de a trai al familiei propria pasiune pentru echitaţie, natură şi frumos. Din pasiunea acesteia pentru frumos s-a născut şi ultima cameră a conacului, pe care v-o prezentăm în cele ce urmează.
Tipuri de cazare
Odaia de Argint
Dacă aurul e simbolul soarelui, despre argint se spune că e un simbol selenar, al lunii, al misterului. Un singur lucru ştim: cea de-a noua cameră a conacului nu mai e un mister pentru nimeni. Descoperă şi tu ce ţi-am pregătit în Odaia de Argint
Odaia Bucovineană
Tradiţie, căldură şi multă ospitalitate, sunt cuvintele ce definesc a şasea odaie a conacului. Noi, cei de la Luisenthal vrem să te introducem întru totul în atmosfera de poveste a plaiurilor Bucovinene.
Odaia cu Poveşti
Cine a spus că adevărul nu are nevoie de poveşti, s-a înşelat amarnic. Unii scriu poveşti, iar alţii le trăiesc, fapt pentru care te invităm să priveşti şi să trăieşti poveştile din cufărul nostru de la Luisenthal
Odaia lui Franz Joseph
Împărat al Austriei, rege al Croaţiei şi Ungariei, Franz Jospeh a poposit şi în Bucovina, de care s-a îndrăgostit iremediabil, lăsând la Luisenthal o parte din moştenirea sa.
Odaia Prinţesei Louise
Născută la Palatul Hofburg din Viena, prinţesa Louise a poposit şi la Luisenthal. Încă de atunci, atmosfera de basm persistă în cea de-a cincea cameră a conacului.
Odaia Comorilor
Şoapte de vânt printre codrii seculari, ne povestesc despre Legende şi Comori străvechi care se ascund sub poalele masivului Rarau.
Odaia de Aramă
Luisenthal, ţinut bogat în zăcăminte de metale. Extrasă din adâncuri, prelucrată şi modelată, arama era considerată aurul munţilor din zonă.
Odaia Artiștilor
Muzica purifică sufletele de praful vieţii cotidiene”, relaxându-vă în cea de-a treia odaie a conacului.
Odaia lui Napoleon
Napoleon a spus “O schiţă bună e mai bună decât un discurs lung”, fapt pentru care vom lăsa imaginile să vorbească pentru cea de a patra cameră a conacului